Персонален номер с добавена стойност

Въпроси и коментари

Ако не намерите отговор на Вашите въпроси, пишете ни

Как си получавам парите?

Щом достигнете минималната за изплащане сума от 50 лв. без ДДС, можете да я заявите веднага, натискайки бутона ПЛАТИ във Вашия профил. Ако сте регистрирани като физическо лице в сайта 0900.bg, сумата можете по получите в брой във всеки клон на Еasy Pay. Ако сте регистрирани като юридическо лице, след изпращане на фактура, ще получите заявената сума по банкова сметка, посочена от Вас. В рамките на 72 ч. ще бъдете уведомени по E-mail дали сумата е одобрена или неодобрена и ако е одобрена, къде можете да я получите.
Когато заявявате сума за първи път, по E-mail ще Ви бъдат изпратени Декларация и Договор, които трябва да попълните и подпишете. След това трябва да ги изпратите до адреса, упоменат в E-mail-а.

Не виждам номерата на клиентите си, къде са?

Можете по-всяко време да видите номерата, които Ви се обаждат. Влезте в меню Статистика. Там ще видите и продължителността на всяко обаждане. Внимавайте! Не се обаждайте на Вашите клиенти от личния си номер, защото по този начин те ще го научат и ще започнат да Ви се обаждат директно, за което няма да получавате приходи.

Как се набира вътрешния номер?

За да се свържат Вашите клиенти с Вас, трябва да наберат 0900 номер и съответния вътрешен номер, с който да достигнат директно до Вас. Преди да наберат вътрешния номер, ще чуят гласово меню: "Моля наберете вътрешен номер и натиснете "звезда"". Потребителите Ви избират вътрешния номер и звезда, и чакат Вие да им вдигнете. Важно е да знаете, за да информирате крайните си клиенти, че не трябва да натискат други бутони, освен цифрите на вътрешния номер и звездата. 

Ще се вижда ли личния номер, на който приемам обажданията?

Не! Вашият номер не се показва по никакъв начин на клиента, който Ви се обажда. Той ще може да се свърже с Вас само на 0900 номера, който сте регистрирали.

Как ще разбера дали дадено обаждане е платено?

Ако обаждането, което получавате идва от номера: 024450101, 0898150501, 0875305600, значи то се заплаща.

Скъпо ли е да имам 0900 номер?

През 0900.bg можете да получите 0900 номер БЕЗПЛАТНО. Без начални и месечни такси. Всички обаждания ще се прехвърлят на мобилния телефон, който ползвате в момента, без никой да вижда номера ви. Ако в продължение на три месеца нямате обаждания, номерът ви ще бъде закрит.

Какво се иска, за да се регистрирам?

Мобилен или стационарен номер, на който да прехвърляме повикванията от 0900 номера, който ще регистрирате. Цялата регистрация приключва за по-малко от 3 минути, след което Вашият 0900 номер ще бъде активен и можете да приемате обаждания.

Плаща ли се?

0900.bg се поддържа от Теракомюникейшънс АД. Компанията притежава лиценз за телекомуникационнен оператор издаден от Комисията за регулиране на съобщенията. Компанията е най-големият доставчик на услуги с добавена стойност в България и услугите се ползват от над 2000 компании и частни лица. В това число Фейсбук, Нокия, Гугъл и др.

Мога ли да работя от чужбина?

Да, можете да приемате обаждания от всяка една точка по-света. Ако желаете да ползвате Вашия 0900 номер в чужбина моля свържете се с нас.

Мога ли да имам повече от един номер?

Можете да си направите неограничен брой регистрации, за да имате повече от един 0900 номер, а можете и във всеки 0900 номер, който притежавате, да добавяте мобилни или стационарни номера, които да приемат обажданията от клиентите Ви. След регистрация можете в секцияПрофил и Управление на номерата да разгледате повече за тази възможност. Ако желаете например обслужването на Вашия номер да бъде денонощно, тогава можете да добавите няколко GSM номера, които да обслужват клиентите Ви през нощта и други, които да работят през деня.

Какво да направя, ако си забравя паролата?

В случай, че не помните 0900 номера си и Вашата парола, обадете се на номер 024450101 от номера, с който сте регистрирали Вашия 0900 номер и там ще получите нужната Ви информация. Номера, който сте регистрирали и паролата също така са Ви изпратени като SMS съобщения по-време на регистрацията.

Клементина Стратиева

16.09.2015

Откакто имам собствен номер/използван 0900 номер много хора, които иначе не биха посетили кабинета ми, се свързаха с мен и споделиха историите си. На някои от тях успях да помогна дистанционно, с други ни предстои още много работа, но най-важното е, че осигурих комфорт и на най-притеснителните си клиенти.