Персонален номер с добавена стойност

Допълнителни Доходи

За какво Ви е 0900 номер?

Чрез 0900 номерата можете да си осигурите допълнителни доходи. Вместо да говорите с Вашите клиенти през GSM номера си, сега можете да ги насочвате да избират 0900 номера Ви и да печелите от всеки разговор. По този начин, клиентите ви ще плащат за вашите знания.

 

Използвайте номер 0900, когато:

 

  • Бизнесът ви дава възможност за консултации по телефона;
  • Искате да натрупате допълнителни доходи чрез Вашите познания;
  • Постоянно ви търсят за съвет;
  • Улеснявате клиентите, които заплащат за труда Ви.
  • Знаете чужд език и желаете да го ползвате. В такъв случай можете да вземете номер с добавена стойност от чужбина и да обслужвате клиентите си в съответната държава и отново да печелите от това. 

 

0900 номерата са подходящи за всякакъв вид консултации, компютърни съвети, съвети за здравословно хранене и упражнения, психотерапиа, заплащане на малки суми за обяви, телевотинг или развлекателни услуги, включително услуги за възрастни.

Тарифата на номер 0900 в България може да бъде от 0,60 лв. до 2,40 лв. Вие определяте колко да заплащат клиените, които се свързват с Вас. Това са наистина лесни пари, спечелени без предварителни инвестиции и без особени усилия. Вашите допълнителни доходи зависят от Вас. В чужбина тарифите са различни и можете да прегледате цените тук