Персонален номер с добавена стойност

Телефонни Услуги

За кого е 0900 номер?

 Психолог, адвокат, астролог, компютърен консултант, диетолог – всеки може да спечели с 0900 номер! 

 

 

0900 за консултантски услуги

 

Вие сте адвокат, лекар, психотерапевт, психолог, градинар, автомонтьор – всеки ден приемате обаждания от клиентите си, които търсят съвет по телефона. Взимайки номер през 0900.bg, докато намирате решение на проблема на клиента Ви по телефона, Вашият труд ще се заплаща.

 

Гадатели, оракули, астролози – хората имат вече лесен и бърз начин да се свържат с  Вас и докато Вие им помагате и решавате проблемите им, Вашият труд се заплаща подобаващо. Можете да отговаряте на обажданията където и да сте, от собствения си мобилен телефон.

 

0900 за еротични услуги

 

Развлекателни услуги – Вие имате приятелски настроени момичета, готови да разговарят с когото и да е или имате готови развлекателни истории. Системата поддръжа всички необходими функции, за да имате контакт с Вашите потребители по всяко време и навсякъде.

 

За всички, които търсят съвет и помощ по телефона

 

Независимо дали сте психолог, астролог, юрист – каквото и да работите, каквито и услуги да предлагате, чрез нашата система Вие ще получавате заплащане на труда си, докато говорите по телефона.

 

Важно е да притежавате знания, от които хората имат нужда. Освен традиционните и най-търсени професионалисти – психолог, гадател и т. н. – всяко полезно знание може да ви донесе допълнителен доход с помощта на 0900 номер.